Jaaroverzicht 2021

Schoolleiders voor de Toekomst wil proactief invloed uitoefenen binnen de sector als het gaat om onderwijsontwikkeling. Dit doen we onder andere door in gesprek te gaan met verschillende partijen in de sector en door kennis en ervaringen met elkaar te delen, om zo van elkaar te leren. In 2021 deden we dit op verschillende manieren: we maakten praktijkvoorbeelden  over bijvoorbeeld de rol van de leerling in beleidsontwikkeling, we hadden werksessies met het ministerie van OCW en organiseerden zowel digitale als fysieke leiderschapscafés over thema’s als zelfsturing en kansengelijkheid.  

Hieronder vind je een jaaroverzicht met de best gelezen praktijkvoorbeelden, onze kerngroepleden in het nieuws en verslagen de werksessies met OCW. 

De best gelezen praktijkvoorbeelden 

Kerngroepleden in het nieuws 

Werksessies met het ministerie van OCW 

Jaarstart 2022 

Op 24 januari startten we het jaar gezamenlijk, digitaal, tussen 19.00 en 21.15 uur. Tijdens deze jaarstart zijn ook leerlingen aanwezig om te vertellen hoe zij denken over gedeeld leiderschap in de school. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via Nieuwjaarstart: verandermacht van de leerling.