Werksessie ‘Ons examensysteem: kwaliteit versus flexibiliteit’

Datum: 26 mei 2021

Tijd: 15.00 - 17.00 uur

Locatie: Voorlopig online (wellicht op het ministerie van OCW)

Ben jij team- of schoolleider in het voortgezet of primair onderwijs en wil jij in gesprek met OCW over ons examensysteem? Neem dan deel aan de werksessie ‘Ons examensysteem: kwaliteit versus flexibiliteit’!

Programma

Tijdens deze online werksessie ga je met OCW en andere team- en schoolleiders in gesprek over het examensysteem aan de hand van verschillende vragen. Het ministerie van OCW neemt de inbreng van deelnemers mee in beleidsontwikkeling.

Schoolleiders voor de Toekomst organiseerde in juni en oktober op uitnodiging van het ministerie van OCW werksessies rond de thema’s ‘Ondersteuning van schoolontwikkeling en -innovatie’ en ‘Verschillen tussen scholen en professionalisering van schoolleiders’. Tijdens deze werksessies ontstonden mooie, inhoudelijke discussies.

Opbrengsten

Het ministerie van OCW gebruikt deze sessies om onderwijsbeleid te toetsen en wensen uit het veld op te halen. Je input tijdens een werksessie doet ertoe! Je maakt kennis met beleidsmakers en nieuwe ideeën op de tekentafel van het ministerie. Na afloop krijg je een samenvatting van de werksessie.

Kosten

Deelname aan deze werksessie is kosteloos.

Aanmelden

Ben je team- of schoolleider in het voortgezet of primair onderwijs en wil je meepraten tijdens deze sessie? Op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt. Je kunt je wel inschrijven op de reservelijst. Je ontvangt dan een berichtje als er een plek vrijkomt.

Schrijf je in op de reservelijst door een e-mail te sturen naar svdt@vo-raad.nl. Vermeld in het onderwerp: Reservelijst Werksessie ‘Ons examensysteem: kwaliteit versus flexibiliteit’.

Vragen?

Heb je vragen over deze werksessie? Stuur dan een e-mail naar svdt@vo-raad.nl.