Thematisch Leiderschapscafé – open thema

Datum: 17 juni 2020

Tijd: 16.00 tot 17.00 uur

Locatie: Microsoft Teams

Op dit moment spelen er veel vragen bij schoolleiders. Hoe bereid ik mezelf en de school voor op een nog onbekende situatie na de zomervakantie en wat betekent die situatie voor mijn onderwijsontwikkeling? Hoe houd ik oog voor de toekomst en hoe neem ik mijn visie mee in de plannen voor september? Welke kansen dienen zich met de huidige situatie aan en hoe zorg ik ervoor dat ik die kansen herken en ze niet voorbij laat gaan? Wat vraagt dit allemaal van mijn leiderschap?

Schoolleiders voor de Toekomst nodigt je uit om hierover met collega-schoolleiders online in gesprek te gaan. Er is plek voor maximaal 12 personen zodat er echt ruimte is voor uitwisseling en ontmoeting. Deze online sessie vindt plaats op 17 juni van 16.00 tot 17.00 uur onder leiding van Jan Fasen.

Het programma

Tijdens deze online bijeenkomst ga je met collega-schoolleiders in gesprek aan de hand van de vragen die bij jullie als schoolleiders spelen in de huidige situatie. Het doel is om zo schoolleiders met elkaar in contact brengen, elkaar verder te helpen en te verbinden waar nodig.

Voor wie?

Schoolleiders en teamleiders.

Wanneer?

17 juni van 16.00 tot 17.00 uur.

De kosten

Deelname aan een Thematisch Leiderschapscafé is kosteloos.

Aanmelden

Vul voor deelname aan dit Thematisch Leiderschapscafé dit aanmeldformulier in. Je ontvangt automatisch een uitnodiging voor het online gesprek. Er is plek voor maximaal 12 personen.

Vragen

Heb je vragen over de Thematische Leiderschapscafés? Stuur dan een e-mail naar schoolleiders@schoolinfo.nl of bel 030 – 232 48 90.