flexibel roosteren afstandsonderwijs

Thematisch Leiderschapscafé – Eerste ervaringen met flexibel roosteren

Datum: 24 juni 2020

Tijd: 16.00 tot 17.00 uur

Locatie: Microsoft Teams

Op 14 mei vond het Thematisch Leiderschapscafé ‘Flexibel Roosteren’ plaats. Tijdens deze online sessie lag de nadruk op de kansen die de afgelopen periode van afstandsonderwijs boden voor flexibele roostering, zodat er meer maatwerk voor leerlingen ontstaat. Nu de scholen weer gedeeltelijk open zijn, experimenteren ze volop met flexibele roostering. Welke voordelen kent het flexibel inrichten van het rooster? Hoe draagt dat bij aan het mission statement? En wat leert dit ons voor de toekomst?

Op 24 juni nodigt Schoolleiders voor de Toekomst schoolleiders uit om hun eerste ervaringen met elkaar te delen over de borging van de lessen die we nu leren over flexibel roosteren: voor nu en voor na de zomervakantie.

Het programma

Tijdens deze online bijeenkomst ga je met collega-schoolleiders in gesprek over jullie ervaringen met flexibel roosteren.

Voor wie?

Schoolleiders en teamleiders.

Wanneer?

24 juni van 16.00 tot 17.00 uur via Microsoft Teams. 

De kosten

Deelname aan een Thematisch Leiderschapscafé is kosteloos.

Aanmelden

Vul voor deelname aan dit Thematisch Leiderschapscafé dit aanmeldformulier in. Je ontvangt automatisch een uitnodiging voor het online gesprek. Er is plek voor maximaal 12 personen.

Vragen

Heb je vragen over de Thematische Leiderschapscafés? Stuur dan een e-mail naar schoolleiders@schoolinfo.nl of bel 030 – 232 48 90.