Regiobijeenkomst Noord

Datum: 21 november 2018

Tijd: 13:30 tot 18:30

Locatie: Dr. Nassaucollege Quintus, Assen

Schoolleiders voor de Toekomst verzorgt een informatief en inspirerend programma tijdens de regiobijeenkomst Noord van de VO-raad op 21 november. Het actief betrekken van leerlingen is onderdeel van het programma. Voor deze bijeenkomst vragen we je daarom een leerling mee te nemen. Op de praatplaat ‘Dit wil de leerling’ is te zien wat leerlingen hebben ingebracht tijdens eerdere activiteiten van Schoolleiders voor de Toekomst.

Tijdens de regiobijeenkomst ga je met leerlingen in gesprek over de ambities van het onderwijs en je eigen school. Centraal staat de vraag hoe de leerling wil leren en hoe hij/zij het beste kan leren. Leerlingen worden geholpen om hun mening daarover te formuleren door middel van creatieve werkvormen. Ook bespreken de aanwezige schoolleiders onderling hun ideeën en plannen en zoomen daarbij in op hun eigen specifieke rol in het realiseren daarvan. Kortom: je gaat naar huis met waardevolle inbreng van leerlingen en collega’s over het vormgeven van je eigen schoolambities.

Geïnteresseerd? Meld je aan.

Deze websites maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.