Online themacafé: Toetsen als kans om te leren

Datum: 20 mei 2020

Tijd: 16.00 tot 17.30 uur

Locatie: Microsoft Teams

Door afstandsonderwijs spelen er veel vraagstukken rondom toetsing en bevordering. Hoe kom je als schoolleider tot een goed proces voor de bevordering van je leerlingen?

Toetsexpert Dominique Sluijsmans ziet toetsing als een kans om te leren. In dit online themacafé schetst zij eerst het speelveld: wat betekent toetsing, hoe verhouden de verschillende functies van toetsing zich tot elkaar en wat betekent dat voor de organisatie van jouw onderwijs? Daarna gaat Dominique met jullie in gesprek over de vraagstukken waar jullie nu voor staan en hoe je deze tijd kunt gebruiken om toetsing in de school mogelijk anders te organiseren. Meld je aan.

Dit themacafé is onderdeel van het programma Voortgezet Leren

Het programma

Tijdens dit online themacafé deelt Dominique Sluijsmans haar kennis rondom toetsing en ga je in gesprek met collega-schoolleiders over hoe jij als schoolleider toetsing op school anders kunt organiseren.

Voor wie?

Schoolleider en teamleiders.

Wanneer?

20 mei van 16.00 uur tot 17.30 uur.

De kosten

Deelname aan een online themacafé is kosteloos.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze online sessie. Je ontvangt via e-mail een link naar de online omgeving waarin het themacafé wordt georganiseerd.

Let op! Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Mochten er meer geïnteresseerden zijn, dan kijken we naar de mogelijkheid om een extra themacafé over dit thema te organiseren.

Vragen?

Heb je vragen over de leerlingensessie? Stuur dan een e-mail naar schoolleiders@schoolinfo.nl of bel 030 – 232 48 90.