NieuwjaarStart: Verandermacht van de leerling

Datum: 24 januari 2022
Tijd: 19:00 - 21:15
Locatie: Digitaal

Als Schoolleiders voor de Toekomst kijken we graag vooruit. Hoe gaan jullie je leiderschap in 2022 vormgeven? Met (minimaal) een leerling per schoolleider aanwezig, staat de NieuwjaarStart op 24 januari in het teken van de ‘verandermacht van de leerling’. We gaan in gesprek over hoe we leerlingen meer invloed kunnen geven en zo ook motivatie en ontwikkeling kunnen stimuleren. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

Na een interactieve inspiratiesessie door journalist, presentator en kindercorrespondent Tako Rietveld en een leerling, gaan we intensief met elkaar in gesprek. Wat gaat er goed bij jou op school wanneer het gaat over het betrekken van leerlingen? Wat doe je al en wat kan er beter? Wat voor vragen en opmerkingen hebben de leerlingen? Vervolgens lanceren we een tool over gedeeld leiderschap, die is ontstaan na een leerlingensessie met de kerngroepleden van Schoolleiders voor de Toekomst. We sluiten de avond af door concrete afspraken te maken en ideeën te delen.

Opbrengsten

Door het uitwisselen van kennis en ervaring met andere innovatieve schoolleiders, doe je waardevolle inzichten op over leiderschap in schoolontwikkeling én maak je nieuwe verbindingen met andere schoolleiders. Zie deze avond als een perfecte start voor jouw nieuwe jaar.

Voor wie?

Team- en schoolleiders die interesse hebben om met andere schoolleiders én leerlingen in gesprek te gaan over gedeeld leiderschap. Je hoeft niet betrokken te zijn bij de beweging. We vragen iedere deelnemer (minimaal) een leerling mee te nemen.

Wanneer?

Maandag 24 januari 19.00 – 21.15 uur, via Zoom.

De kosten

Deelname aan de NieuwjaarStart van de beweging Schoolleiders voor de Toekomst is kosteloos.

Meedoen?

Klik hier om je aan te melden. Vergeet niet dat je ook een leerling mee moet nemen. Je ontvangt hier nog een herinnering voor.

Vragen?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar svdt@vo-raad.nl.