Jaarstart: in gesprek over nieuw leiderschap

Datum: 23 september 2021
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: Spring High, Amsterdam

Als Schoolleiders voor de Toekomst kijken we graag vooruit. Het afgelopen bijzondere en hectische schooljaar heeft van velen het uiterste gevraagd. Daarom voelen we: het is tijd voor een nieuw begin. Nieuw leiderschap in een nieuw schooljaar. Nieuwe verbindingen met oude en nieuwe bekenden. Nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden en nieuwe plannen en acties. We nodigen je uit om dit nieuwe begin samen te verkennen en te vieren. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

We nodigen je uit om met elkaar als schoolleiders richting te geven aan jouw leiderschap in het nieuwe schooljaar. We gaan intensief met elkaar in gesprek. Wat zijn onze ambities op het gebied van onderwijsontwikkeling? Wat gaan anderen doen, om de leerling centraal te zetten in de school? Wat vraagt dat van jouw leiderschap? En wat heb jij nodig om daarin te kunnen groeien?

‘Als schoolleider hoop ik dat we dit gekke jaar heel snel achter ons kunnen laten. Maar ik hoop ook, uit de grond van mijn hart, dat het onderwijs nooit meer teruggaat naar hoe het was.’

Schoolleider, juni 2021

Opbrengsten

Door het uitwisselen van kennis en ervaring met andere innovatieve schoolleiders, doe je waardevolle inzichten op over leiderschap in schoolontwikkeling én maak je nieuwe verbindingen met andere schoolleiders. Zie deze avond als een perfecte start voor jouw nieuwe schooljaar als schoolleider. 

Voor wie?

Team- en schoolleiders die interesse hebben om met andere schoolleiders in gesprek te gaan over nieuw leiderschap in het onderwijs. Je hoeft niet betrokken te zijn bij de beweging.

Wanneer?

Donderdag 23 september van 19.00 – 21.30 uur.
Het is mogelijk om rond 18.30 uur een hapje mee te eten. Geef dit aan in het aanmeldformulier.

De kosten

Deelname aan de jaarstart van de beweging Schoolleiders voor de Toekomst is kosteloos.

Meedoen?

Meld je vóór vrijdag 15 september aan. Klik hier om je aan te melden.

Vragen?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar svdt@vo-raad.nl.