Bijeenkomst broedplaats Nunspeet

Datum: 19 januari 2024
Tijd: 09:00 - 11:00
Locatie: Nuborgh College Veluvine, F.A. Molijnlaan 184 in Nunspeet

Vrijdag 19 januari 2024 vindt de eerste bijeenkomst plaats van de broedplaats Nunspeet van Schoolleiders voor de Toekomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door ambassadeurs Chantal Rebel, Ruud van de Hoef en Hugo Vos. Je bent van harte uitgenodigd!

Programma

De bijeenkomst van 19 januari is een verkennende bijeenkomst. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. Neem deel aan onze sprankelende broedplaats, waar ideeën ontkiemen en innovatie bloeit!

Broedplaats Nunspeet

Stap in de wereld van vernieuwend onderwijs en laat je inspireren door de kracht van samenwerking! In deze broedplaats gaan we gezamenlijk de uitdaging aan om ons onderwijs te heroverwegen en te verbeteren. We gaan actief brainstormen en onderzoeken waar we stappen kunnen zetten om ons onderwijs mooier en eigentijdser te maken. Samen zullen we diverse thema’s verkennen, elkaar inspireren en nadenken over de toekomst van het onderwijs. Of het nu gaat om vernieuwende leermethoden, vernieuwende didactiek, maatwerk, praktijk/contextrijk gericht werken of andere onderwerpen die ervoor zorgen dat leerlingen actiever leren.

Dus, trek je denkbeeldige cape aan en sluit je aan bij deze dynamische broedplaats. Samen gaan we de grenzen van het onderwijs verkennen, verleggen en een pad banen naar een inspirerende toekomst. Ben jij er klaar voor om aan te haken bij onze broedplaats?

Aanmelden

Laat het ons weten of je bij de eerste kennismaking wilt zijn en meld je aan bij ons! Dat kan via svdt@vo-raad.nl (o.v.v. ‘bijeenkomst broedplaats Nunspeet’) of bij een van de ambassadeurs: Chantal Rebel, Ruud van de Hoef of Hugo Vos.

Vragen

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail dan met een van de ambassadeurs: Chantal Rebel, Ruud van de Hoef of Hugo Vos.